W takim przypadku świetnie sprawdzą się dania wielkanocne na zamówienie. Na usługi jakiego lokalu gastronomicznego warto się zdecydować? Z pewnością nie zawiodą pod względem smaku i jakości produkty zamówione w Delikatesach U Fukiera Magdy Gessler.
Delikatesy internetowe U Fukiera - czym się wyróżniają?
Magda Gessler to znana restauratorka oraz osobowość telewizyjna. Słynie ona z bezkompromisowego podejścia do jakości oraz świeżości jedzenia, a także odpowiedniego jego przyrządzenia. Kultowa restauracja U Fukiera w Warszawie, nad którą Magda Gessler sprawuje pieczę, doczekała się również swoich delikatesów. Mieszkańcy stolicy mogą w nich zamawiać mięso, naturalne sery, suszone grzyby, przetwory, soki i dania w słoikach. W okolicach Wielkanocy w delikatesach znaleźć można również specjalną ofertę świąteczną. Wszystkie produkty oferowane przez sklep cechują się niepowtarzalnym smakiem oraz aromatem.
Dania wielkanocne - co można znaleźć w ofercie?
Delikatesy internetowe Magdy Gessler posiadają rozbudowaną wielkanocną ofertę. Zawiera ona chrzan oparty na tradycyjnej domowej recepturze, wiejskie jaja z farszem, domowy majonez, sałatkę jarzynową z marynowanymi grzybkami, chleb na zakwasie z mąki żytniej, barszczyk biały na zakwasie, wiejską szynkę wędzoną na drzewie owocowym, schab pieczony ze śliwką sechlońską, boczek marynowany oraz wiele innych. Wśród słodkości znaleźć można makowiec z orzechami, sernik prawdziwie krakowski, babę drożdżową z bakaliami, mazurek oraz jabłecznik. Można również pokusić się o jeden zestawów, np. dla dzieci, wegetarian, fanów mięsa bądź kuchni staropolskiej. Zamówienia realizowane są na terenie Warszawy. Aby je złożyć, należy skorzystać ze strony internetowej delikatesów, gdzie znaleźć można pełną ofertę.
Wielkanoc to radosne święto, w którym ważną rolę odgrywa jedzenie. Jest ono symbolem nowego życia, ma świadczyć o pomyślności oraz obfitości. Warto więc zadbać o to, aby cechowało się ono najwyższą jakością. Dania wielkanocne na zamówienie z delikatesów Magdy Gessler oparte są o tradycyjne polskie receptury, dzięki czemu przywołują na myśl rodziców i dziadków. Wszystkie potrawy powstają na bazie wysokiej jakości produktów lokalnych. Jest to jedzenie naturalne, a zarazem aromatyczne. Dzięki niemu wielkanocny stół jest bogaty w różne smaki, które są głęboko zakorzenione w polskiej tradycji kulinarnej.
Sprawdź wielkanocny catering na wynos od Magdy Gessler: https://delikatesy.ufukiera.pl/